Tomt i Trondheim

Det går faktisk an å høre et ørlite ekko selv i en leilighet på kun 41 kvadratmeter. Når bildene er borte, bøkene er tatt ned fra hylla, gangen er tom for sko, jakker som ikke er brukt siden 2008 er fjernet og teppet som vi gjemmer sand, og stein under ikke ligger der lenger, så høres en ny klang i leiligheten.

Etter å ha bodd to år i Trondheim pakkes mine eiendeler ned, og mannen som har hamstret ting der siden 2006, har enda flere dilemmaer enn meg om hva som havner på loftet, hos Fretex eller på dynga.

I feberrus (selvfølgelig blir jeg, som aldri er syk, smittet før jul) pakker jeg ned både sommerkjoler for strandliv og sko som passer til reportasjetur til Haiti.

Og mens naboen flotter seg meg juletre, levende lys og sikkert både julekaker og marsipan, sitter vi blant kasser, søppel og hvite vegger og nyter det siste sushimåltidet i Trondheim. For nå reiser vi snart av sted til et land hvor vi antar at laksen ikke er like fin og kortreist som i Midt-Norge. Etter nyttårsfeiring i Østfold er vi klare for eventyr i Den dominikanske republikk og Haiti hvor vi skal være det neste halvåret, og kanskje lenger…

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s